Elektrotechniek

Domotica - Particulier - Domotica

Een huis zit steeds voller met moderne techniek. Zonder elektrotechnische voorzieningen zal uw huis niet bewoonbaar zijn. Veelal worden huizen op traditionele wijze geinstalleerd, maar het zal niet lang meer duren voordat de computer haar intreding in iedere huishouding gaat doen. Hoe langzaam het ook lijkt te gaan, het gebeurt eerder dan u denkt!
 

De komst van de Iphone en Ipad heeft de mogelijkheden en vooral de acceptatie van die mogelijkheden enorm vergroot. Zo bedient u niet alleen uw verlichting en verwarming in huis met deze toestellen, maar ook bijvoorbeeld uw audio-installatie en televisie, bent u automatisch verbonden met Itunes en beschikt u over muziek in het gehele huis.
Wanneer u op locatie bent beschikt u ten alle tijden over de actuele camerabeelden en houdt u zelf toezicht op uw vertrouwde omgeving en waardevolle spullen.

DOMOTICAXL verzorgt de gehele elektrotechnische installatie. Niet alleen bij nieuwbouw projecten, maar ook tijdens renovatie. DOMOTICAXL helpt  vanuit haar expertise keuzes te maken bij complexe en vaak essentiële vraagstukken en doet dat in normale spreektaal. Wij adviseren, begeleiden de realisatie èn installeren uw intelligente woonhuisinstallatie. Zijn er vragen? Neem dan gerust vrijblijvend contact op.