Elektrotechniek

Domotica - Particulier

Welkom bij DOMOTICAXL! U heeft uw eigen specifieke reden voor dit bezoek.
Wat uw reden ook is, als kwaliteitsinstallateur helpen wij u graag verder.


Wij helpen u op weg in de wirwar van technisch taalgebruik. Het maakt niet uit of u een nieuwbouw woning of een renovatie woning bezit.
De tijd dat mensen genoegen namen met een standaardwoning is grotendeels voorbij. Woningen met een toekomstbestendige elektrische installatie hebben daarom een duidelijke voorsprong op de huizenmarkt. Door de komende vergrijzing en de vraag naar duurzaamheid neemt het belang van een goede electrische installatie alleen maar verder toe.

Voor woningaanpassingen met betrekking tot een (tijdelijke) handicap is het hoofdstuk "instellingen", met aandacht voor de zorgsector, interessant.  
Meer infomatie over traditionele installaties vindt u in het hoofdstuk "elektrotechniek".

70% van de woningeigenaren is bij de orientatie op een nieuwe woning geinteresseerd in de electrische installatie! Bij slechts 10% is de electrische installatie geen factor in het orientatieproces. De rompslomp die bij comfortverhogende aanpassingen komt kijken, is voor een vijfde reden om hiervan af te zien. Gemiddeld 36% ziet het belang ervan toch in en zet ondanks de overlast door.
Dit blijkt uit onderzoek dat Bouwkennis in opdracht van de stichting Elux heeft gedaan.
DOMOTICAXL minimaliseert die rompslomp en opereert volledig onafhankelijk!

DOMOTICAXL biedt een totaalpakket op maat. Niet over de top, maar functioneel en binnen uw budget.
Natuurlijk, wanneer u het wenst .... dan over de top! Tenslotte is dat ook fantastisch!