Domotica

Elektrotechniek - Bedrijf - Algemeen

Elektrotechniek is de levensader van uw bedrijf. Geen elektra, geen bedrijf.
Computers, verlichting, telefoons, koffieautomaat, CV ketel, deurbel; alles heeft een goede aansluiting nodig. Daarnaast is er een hoop energie en dus geld te besparen. We kennen het allemaal: het licht dat onnodig brandt, (verleng) snoeren onder bureaus en de daarbij behorende stofnesten. Er is wat aan te doen! Uw elektra installatie dient netjes en overzichtelijk te worden aangelegd. Dit zorgt voor bedrijfszekerheid en voortgang van uw dienstverlening. Wanneer er onverhoopt storingen optreden zijn deze snel te lokaliseren en op te lossen.
 

DOMOTICAXL creëert een geweldige sfeer en ervaring in uw presentatieruimte of ontvangstruimte, het visitekaartje van uw bedrijf. Het complete pakket ligt binnen handbereik: verlichting, zonwering, audio visuele toepassingen en ook videoconferencing.
 

Wist u dat de juiste verlichting op de werkplek de productiviteit van uw medewerkers positief beïnvloed?
Uitwisseling van kantoorverlichting vindt veelal te weinig plaats. Wij nemen u dat geheel uit handen met bijvoorbeeld Longlife TL buizen die zorgen voor lagere onderhoudskosten, minder energiekosten en veel minder overlast bij cyclische vervanging van de lichtbronnen. In een productiebedrijf behoeven productielijnen minder vaak te worden stilgelegd. U bespaart op uw uitgaven!
Voor HACCP  toepassingen (voedingsindustrie) worden speciale TL buizen gebruikt. Gegarandeerd geen glas in eten of drinken bij schade aan de lichtbron!
Vanzelfsprekend volgen wij ook de LED ontwikkelingen op de voet en denken hierin met u mee.
 

Uw klanten, de markt en daarmee ook uw bedrijf zijn aan veranderingen onderhevig.
Flexibiliteit is het toverwoord, meestal aangevuld met “zo laag mogelijke kosten”.
Wij spreken graag met u over uw wensen en de mogelijkheden die de techniek biedt.
Vanzelfsprekend bieden wij oplossingen; binnen uw budget!